Tack för i år Finanstwitter!

img_0947

Även om jag under ett annat, numera vilande alias, frekventerat Twitter för diverse cykel-, nyhets- och skvallerrelaterade anledningar under ett antal år, så är det nu ganska exakt 4år sedan Utdelningscyklisten gav sig ut i flödet. 

Redan tidigt i min bana som utdelningsinvesterare stod det klart att förutom bloggar var det Twitter som är den bästa plattformen för att ta till sig bra, gratis information och framförallt inspiration. 

I början tog jag mestadels rollen som ”stalker”,  jag läste och lärde men var i övrigt rätt tyst 

Allt eftersom jag lärde mig mer och intresset för investeringar i utdelningsaktier blev jag mer och mer aktiv, och det har varit en väldigt kul, lärorik samt helt gratis resa, och bäst av allt, den bara fortsätter..! 

Under årens lopp har jag hunnit skaffa mig många inspiratörer som jag lärt mig massor från och en del har man även fått en hel goda skratt av!   

Efter att jag ”stämplade ut” och officiellt blev FRI den 31 Juli i år har jag t.o.m träffat några twitter alias ”IRL”!  Efter att ha umgåtts virtuellt under en tid hinner man ju bilda sig en uppfattning om vederbörande, så man undrade onekligen lite hur den uppfattningen skulle påverkas av att träffas i verkligheten. 

För min del kan jag undantagslöst säga att det varit väldigt positiva upplevelser som gett en extra dimension till twittrandet, med diskussioner både högt o lågt och inte sällan om helt andra saker än investeringar 

Tack inspiratörerna!

Inspiratörerna i fråga är för många för att kunna lista alla, och jag skulle säkert glömma en del, men jag vill i alla fall passa på att utan någon som helst inbördes ordning, rikta ett speciellt tack till följande individer: 

 • @aktiepappa 
 • @chansarmest 
 • @dividendbomber 
 • @dividend_story 
 • @elefantholken 
 • @farbrorfri 
 • @fullinvesterad 
 • @herschelrothman 
 • @investeraren 
 • @ksorkinvestblog 
 • @langsiktiginv 
 • @marcushernhag 
 • @miljonarinnan30
 • @investecus 
 • @vardeinvestera 
 • @jasonfieber 
 • @therealpetrusko 
 • @don_crisse 
 • @kortsikt 
 • @prof_kalkyl 
 • @stefanthelenius 
 • @stojko_invest 
 • @swe_expat 
 • @thedividendguy 
 • @utd_seglaren 
 • @utlandsutdelare 

Har jag glömt någon ber jag om ursäkt på förhand & ”you can sue me later…” 😉

Tack alla för ett grymmt år, som inte riktigt är slut men i alla fall! 

Vi hörs!!!

 

Annons

2 kommentarer

 1. Hej! Stort tack själv, du är en av de som bidrar mest. Jag skaffade Twitter för en månad sen och tycker det är jättebra. Har idag även startat en blogg man är ju lite begränsad i antal tecken på Twitter.

  Jag har lagt till dig i min ”blogroll” på bloggen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s