Varsågod, här får du lite gratis ”research”

63900DA6-E4F2-4A67-871D-547290EA2BF4

 

Efter att äntligen…!  ha betat mig igenom serien med ”Mina Top 12 Utdelningshöjare 2019” har det blivit dags att dela med sig av lite av den egna research jag har gjort på dessa 12 samt ytterligare 31 bolag.

I ”screenshotet” nedan hittar du de 43 av mina totalt 54 bolag som har gjort, eller kan göra någon form av utdelningshöjningar. De 11 bolag som har utelämnats är Preferensaktier eller ”andra högutdelare” som inte höjer utdelningen.

Vill du ta en närmare titt och använda detta för ditt eget bruk har jag lagt en länk till Excelarket under bilden så att du kan ladda ner den.

I materialet som jag över tid har sammanställt med hjälp av data från Market Beat, Seeking Alpha, Börsdata.se samt företagens egna IR sidor hittar du:

  • Utdelningshöjningar 2019
    • Förväntat höjningsdatum för bolag som ännu inte höjt under 2019.
  • Utdelningshöjningar i snitt 3, 5 & 10 år.
  • Antal år i följd med utdelningshöjningar.
  • Antal utdelningstillfällen per år per bolag.
  • Andel utdelad vinst per bolag.
  • Min Yield on Cost per innehav.

 

Screen Shot 2019-11-04 at 15.14.53

Utdelningshöjningar 2019

Utdelningshöjningar per Nov 2019

 

Håll tillgodo!

 

Disclaimer:

Jag tar inget som helst ansvar för eventuella felräkningar och / eller tankevurpor.  Jag tillhandahåller ej heller någon form av rådgivning. Gör din egen analys innan du köper.  Du får ta detta för vad det är, inspiration och / eller underhållning….!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s